Tosyalı Minik Taekwondocular 11 Madalya Kazandı Tosyalı Minik Taekwondocular 11 Madalya Kazandı

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –   Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle Tosya ilçesine Kapalı Spor Salonu kazandırılacağı müjdesini paylaşan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgi, projenin ihale işleminin tamamlanmasıyla birlikte çalışmaların kısa sürede başlayacağını bildirdi.

İlçe halkına ve gençlere yönelik sosyal projeleri ilçeye kazandırmayı sürdüren Tosya Belediyesi; nüfusun en yoğun olduğu Bahçelievler mahallesine Kapalı Spor Salonu kazandırıyor.

Sosyal medya hesabından Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Tosya Belediyesi Başkanı Volkan Kavaklıgil, gençlerin spora yönelmesine büyük önem verdiklerini vurgulayarak, "Tosya’da vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerini yerine getiriyoruz. Tosya ilçesi için önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte Bahçelievler Mahallemize yaklaşık 50 milyon değerinde kapalı alanda bir spor salonu kazandıracağız. Projemiz hazır ve ihalenin ardından çalışmalara başlayıp kısa sürede hizmete sunacağız. Bu proje ilçemizde önemli bir eksikliği gidermiş olacak, kapalı spor salonumuz şimdiden gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Başkan Volkan Kavaklıgil ayrıca projenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen geçen Gençlik ve Spor Bakanı Dr Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve hemşerimiz Dışişleri Bakan Yardıcısı Faruk Kaymakçı'ya teşekkür etti

Editör: TE Bilisim