Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Birol Öztürk ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Özelçi Tosya’da esnaf ziyareti yaptı.

Halkın dertlerini sıkıntılarını dinlemek ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla ilçemize gelen Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Birol Öztürk ve İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Özelçi esnaf ziyaretinde bulundu.Ziyaretlerde esnaflarla sohbet eden Başkan Yardımcısı Birol Öztürk, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını iletti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı İbrahim Demir; “İstanbul İl Başkan Yardımcı Birol Öztürk, il yönetiminden Ceyhun Özelçi ve ilçe teşkilatımızla birlikte Tosya’da esnaf ziyaretleri yaptık Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını ilettik.Bugün Ak Partilisinden MHP’lisine kadar herkesin yoğun teveccühüyle karşılaştık.İnşallah milli görüş ilk seçimlerde iktidara gelecek ve 54 Erbakan hükümetindeki gibi yeniden bolluk ve bereket getirecek” diye konuştu.

Ziyaretlerde Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Birol Öztürk’e; İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Özelçi, Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı İbrahim Demir ve ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.

Editör: TE Bilisim