BASIN AÇIKLAMASI

Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı İbrahim Demir, son günlerde Kastamonu ve Tosya gündemini oldukça meşgul ve rahatsız eden Ak Parti İlçe Başkanlığının öncelikli bir sorun olarak gördüğü Tosya’ya Cezaevi talebi konusunda yazılı açıklama yaptı. İbrahim Demir: “Tosya’da telefonla iş bitirme tiyatrosuna son verilsin artık” dedi.

İlçee Başkanı İbrahim Demir yaptığı basın açıklamasında: “ Ne yazık ki rahmetli Erbakan hocamızın ağır sanayi hamlesi ve binlerce fabrikayı 3-5 müteahite peşkeş çekip yerlerine AVM yapan anlayış bugün ilçemizde Cezaevi müjdesi vermeye kalkıyor.ve Ak Parti Tosya ilçe teşkilatı bunu sevinçle karşılıyor.

Aziz milletimize milli görüş sözü veriyoruz;sizinle sizden görünüp bu ülkenin kaynaklarını imtiyazlı holdinglere aktarıp Rahmetli Erbakan hocamızın yaptığı fabrikaları özelleştirip bu milletin alın teri ile kazandığını sömürerek sosyal yardıma muhtaç hale getiren bu sistemi engelleyip önce millet diyen sislemle değiştireceğiz.

Yerel Seçim Zaferini Mazbatasını Alarak Taçlandırdı Yerel Seçim Zaferini Mazbatasını Alarak Taçlandırdı

Ak PArtiKastamonu milletvekili Hakkı Köylü’nün geçtiğimiz günlerde Tosya ilçe teşkilatı ziyaretinde ilçe başkanı Hasan Mete Dikişci’nin cezaevi talebi doğrultusunda Sayın Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı arayıp Tosya ilçesine cezaevi sözü alması zihinlerin ne derece gerçeklerden uzaklaştığını göstermektedir.Vatandaşımızın her gün zamlarla ve ekonomik krizle boğuştuğu ve bri telefon ile çözülen Tosya Devlet Hastanesinde yaşanan sorunların devam ettiği.doktorun olmadığı hastaneye verilen B sınıfının akibetinin belli olmadığı bu dönemde Cezaevi açılması muhabbeti nereden çıktı.Yeniden Refah Partisi Tosya ilçe Başkanlığı olarak artık bir telefonla iş bitirme tiyatrosuna son verelim ve ilçemizin gerçek sorunları ile ilgilenelim.

ŞİMDİ Ak Parti ilçe Başkanı Hasan Mete Dikişci’ye teşkilata sormak isteriz;

1: Aylar öncesinden Sayın İçişleri bakanı Süleyman soylu’nun Bozkurt ilçesi ziyaretinde bir telefon ile müjdesini vermiş olduğununz Tosya Devlet Hastanesinin sorunları çözüldümü? Yine birkaç hafta önce yaptığınız açıklamada Hastanenin B sınıfına geçmesi hemen öyle birkaç ayda olacak iş değil en az 1 kaç seneyi alır yönündeki açıklamanız ne derece gerçeği yansıtıyor? Biz araştırdık ki bizimle aynı nüfusa sahip Boyabat Hastanesi C sınıfından B sınıfına geçiş süreci ve hastanenin eksiklerinin tamamlanması 6 ay gibi kısa sürede tamamlandı.Şimdi Tosya Devlet Hastanesinde bu süreç niçin 1 kaç seneyi bekliyor ?

2: Tosya Toki konutlarında yaşanan sıkıntılar nedir.3.Toki konutlarından hak sahlğlerine devri Temmuz ayında olması gerkirken Kasım ayını yaklaştığı bu günlerde Toki konurları hak sahiplerine neden teslim edilmedi.Ayrıca Cumhurbaşkanımızın açıkladı Sosyal Konut müdesinde Tosya ilçesi 4.Toki olarak yer almadı.Açıklamalarda Üç Olukları Orman deposu hep gündemde tutuluyor son durum nedir?

3: Tosya Organize sanayinin genişletilmesi yönünde gelişmeler nedir.Mahkeme süreci ve Kamulaştırma süreci nedir? Tosya Organize sanayinin genişleme sürecünin 3-5 yılı bulacağı yönünde açıklamalar ne derece gerçeği yansırmaktadır.?

4- Tosya ilçesinin en büyük sorunu durumuna gelen ve son günlerde okul çağına kadar inen Uyuşturucu konusunda yaptığınız ziyaretlerde Tosya ilçesine Narkotik Şube kurulması yönünde yapmış olduğunuz açıklamaya rağmen Narkotik şube neden açılmadı ?

Cezaevi konusunda son olark şunu ifade etmek isteriz; Tosya ilçesi sanayi ve ticarette hedefleri olan bir ilçemiz. Sayın Köylü’den Tosya’ya cezaevi istemiş olması memleketin gerçek sorunlarından haberdar olmadığını göstermektedir. Hakkı Köylü’nün okul arkadaşı Adalet bakanından teyammülere uymayan bir şekilde istemesi bunun ardından salonda bulunan Ak Parti Tosya ilçe teşkilatının ve başkanının büyük bir keyifle bu komediyi alkışlamasını anlamakta zorluk çekizyoruz. Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanlığı ve teşkilatı olarak AK Parti İlçe başkanı ve Teşkilatına artık bu telefon ile iş bitirme ve müjde verme Tiyatrosuna son vermesini ve halkımızn gerçek sorunları ile ilğilenmesi çağrısında bulunuyoruz.

YENİDEN REFAH PARTİSİ TOSYA İLÇE BAŞKANLIĞI

İBRAHİM DEMİR

Editör: TE Bilisim