Yeniden Refah Partisi ilkeleri doğrultusunda başta ülkemiz ve İslam alemini güçlendirecek en büyük etken yerli ve milli endüstri, tarım, hayvancılık ve dürüst ticaretten geçmektedir.

Bugün gelinen noktada görüyoruz ki ülkemizin ne yazık ki yukarıda gündeme getirmiş olduğumuz eksiklikler yüzünden geri kalmış kotalarla önü kesilmiş dışa bağımlı bir noktaya getirilmiş durumda.

Yeniden refah partisinin vizyon ve misyonuna baktığımızda temel ilkeleri ülkemizi daha ileriye taşıyacak dışa bağımlılıktan kurtarıp daha güçlü bir ülke ekonomisine sahip olabileceğimiz bir prensip ile yola çıkmış bir parti olmasından kaynaklanıyor.

Bugün devralmış olduğum Yeniden Refah Partisi Tosya ilçe başkanlığı görevim süresince ilçemizde partimizin misyon ve vizyonumuzu anlatıp vatandaşlarımızın teveccühünü kazanmak için atmış olduğum bir adımdır.

Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı olarak en başta beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Muhammed Ali Fatih Erbakan’a ve Kastamonu il başkanımız bir önceki dönem Tosya ilçe başkanımız İbrahim Demir’e birlikte çalıştığımız parti yönetimi arkadaşlarıma desteklerinden ve beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum.

ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI  HÜSEYİN YÖRÜK'DEN  İNANILMAZ REKOR ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI HÜSEYİN YÖRÜK'DEN İNANILMAZ REKOR

 Büyük dava adamı rahmetli hocamız Necmettin Erbakan’ın ‘’Siyasetle ilgilenmeyen Müslümanları Müslümanlıkla ilgilenmen siyasetçiler yönetir’’ sözünü benimseyerek siyasette Aziz milletimiz ve gelecek nesiller için elimizi taşın altına koymamız aslında her vatandaş olarak bizim görevimizdir.

Yorgun bir iktidarın içinde bulunduğumuz dönemde uygulamış olduğu politika ve siyasetin de etkisi ile bugün bizler bu ülkeyi daha yaşanılası ve daha güzel daha refah bir ülke haline getirmek istiyoruz. Ülkemizi ve ilçemizi kalkındırıp refah a ulaştıracak yolun ilk adımı Yeniden Refah Partisi olduğunu söylemekten çekinmiyoruz. İlçemizde yaşanan sorunları her ortamda gündeme getirerek çözüm aşamasında görüşlerimiz ve eleştirilerimizi yapmaktan geri kalmayacağız.  

Siz değerli basın mensuplarına da partimize göstertmiş olduğunuz destekleriniz için teşekkürü partimiz adına bir borç bilirim.

Önce Tosya’yı sonra Kastamonu’yu sonra ülkemizi daha yaşanılası daha huzurlu ve daha güçlü görme dileklerimle

Serkan Kaya

Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı

Editör: TE Bilisim