İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama! İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama!

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Yeniden Refah Partisi Kastamonu İl Teşkilatı, temayül seçimlerini gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu 28.Dönem Milletvekili temayül yoklaması yapıldı. Milletvekilliği Temayül Yoklaması İl Parti binasında yapıldı. 5 aday adayın yarıştığı seçimde,55 delege oy kullandı. Seçimlere az bir süre kala partilerde aday adaylıkları ve temayül çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yeniden Refah partisi temayül yoklamasına parti teşkilatı yoğun katılım gösterdi.

Temayül Yoklaması öncesi açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Demir, ‘’Partimize gönül veren dava arkadaşlarım ve Partimiz MKYK üyesi Muhammet Fatih Müjdeci cümleten hoş geldiniz. Burada bulunmamızın sebebi 28’inci dönem milletvekili aday adaylarını açıklamamızdır. Temayül yoklaması yapılacaktır. Hepinize tekrardan hoş geldiniz diyorum, teşekkür ediyorum’’ ifadesine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili aday adaylığını açıklayan İl Başkanı İbrahim Demir ve Kağan Yorulmaz temayül yoklaması öncesi partililere kısa bir konuşma yaptı.

Yeniden Refah Partisi 28.Dönem Milletvekili Aday adayı Kağan Yorulmaz ‘’ Milletvekili aday adayı Kağan Yorulmaz: “Çıktığımız bu kutlu yolda hizmet nimettir ahlakıyla Erbakan Hocamızın yolundan yürümeye ve hak yoldan çıkmadan makamlara ve rakamlara itibar etmeden var gücümüzle siz kıymetli hemşerilerimize hizmet etmek için bu davaya baş koydum. Haksız bir davada zirve olmaktansa haklı bir davada zerre olmayı tercih ederim” dedi.

Yeniden Refah Partisi 28.Dönem Milletvekili Aday adayı Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir yaptığı konuşmada ‘’ "Milletimiz müsterih olsun. Erbakan hocamızın ülkemize yaptığı ağır sanayi hamlesini havuz sistemi denk bütçe faizcilerin hortumlarını kesmek için geliyoruz. Bizim elhamdülillah iş bitirme belgelerimiz var. Millî görüşün prensipleri ile Erbakan hocamızın yolunda ilerleyen tek parti Yeniden Refah Partisi'dir ve lideri Doktor Fatih Erbakan'dır. Aziz milletimizin desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Kastamonu il Başkanlığında Temayül oylaması yapıldı.

Editör: TE Bilisim