Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tuğçe Kefeli, Aşağıkayı Köyünde Vatandaşlarla Buluştu Tuğçe Kefeli, Aşağıkayı Köyünde Vatandaşlarla Buluştu

Yeniden Refah Partisi Kastamonu 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Demir memleketi Tosya'da Miting alanında hemşerileri ile bir araya geldi.
Tosya Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen mitinge yüzlerce vatandaş katıldı.Milletveili adayı İbrahim Demir'in konuşması miting alanını dolduran seçmenler tarafından “Tosya Meclise” sloganları ile kesilti.

Milletvekili adayı İbrahim Demir konuşmasında ; “ 14 Mayıs akşamı inşallah 37 yıldır beklediğiniz vekil özlemi son bulacak. Allah’ın izni ile Yeniden Refah yeniden geliyor. Milletimiz Yeniden Refah’ı bekliyor. 14 Mayıs akşamı Tosya’mızın yeniden diriliş günü olacak. 14 Mayıs akşamı Tosya’nın ve Kastamonu’nun bayramı olacak. Tosya’nın duyduğu vekil özlemi bitecek inşallah. Ben sizin evladınızım. Kastamonu’nun hangi ilçesine gitsek Erbakan Hoca’nın özlemi dile getiriliyor. Halkımız Yeniden Refah iktidarını istiyor. Biz bu yola inanarak çıktık. 37 yıldır Tosya’nın oyunu alan ama milletvekilliği sıralamasında Tosya’yı duymayan, görmeyen siyasi partilerle yol yürüdük artık yeter diyoruz.Kastamonu- Tosya, İskilip- Tosya yolunu da bu kardeşiniz çözecek. Kulağıma ‘Refah Partisi’ne oy verirseniz CHP’ye gidermiş’ diye sözler geliyor. Refah Partisine verilen oylar neden CHP’ye gitsin? Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Cumhur İttifakı’nın yanında yer aldı. Neden Türkiye’nin kazanımları boşa gitmesin diye. Bizim genel başkanımız böyle bir dik duruş sergilerken, Tosya’mızın bazı siyasi partileri bu cümleleri etmeye utanmıyorlar mı?

Yeniden Refah Partisi 1.sıra milletvekili adayı İbrahim Demir bağımsız bir milletvekili değildir. Bunu 14 Mayıs akşamı hep beraber göreceğiz inşallah. Tosya’mızda Tosyalı olmayan adayın her birine verilen her bir oy boşa gitmiş oydur. İlçemizin pek çok sorunu var. Hastane sorunu var, doktor sorunu var. Yapılan tüm çalışmalar, yapılan tüm gayretler yetersiz kalmaktadır. Çünkü buna noktayı koyacak bir milletvekilimiz yok” dedi.

Editör: TE Bilisim