TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekili seçimlerinde Kastamonu Milletvekili aday adaylarının isimleri siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Siyasi partilerde de milletvekili konusunda hareket başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve Resmi gazetede yayınlanması ardından Kastamonu ilinde siyasi hareketlilik hız kazandı.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu il Başkanı İbrahim Demir’in milletvekilliği adaylığını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Kastamonu İl Başkanı İbrahim Demir’in hafta içinde İl başkanlığından istifa ederek Yeniden Refah Partisi Kastamonu 1.sıra Milletvekili başvurusunu genel merkeze yapacağı iddia edildi.

 Tosyalı seçmenin 36 yıllık özlemini ve Yeniden Refah Partisinin Kastamonu’dan ilk milletvekili olmayı hedefleyen İbrahim Demir adaylık açıklaması sonrasında seçim çalışmalarına hız verecek.

İBRAHİM DEMİR KİMDİR

İbrahim Demir; uzun yıllar Tosya siyasetinde aktif olarak görev yapmış ilçenin tanıtımı ve sorunlarını sık sık gündeme getirmesi ile biline ve sevilen bir siyasetçi. 1979 Tosya doğumlu olan Demir, evli ve 3 çocuk babası. Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak yönetimi mezunu olup ilçede akaryakıt ve dinlenme tesisi işletmeciliği yapıyor. Son olarak Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanlığı görevini yapan İbrahim Demir, Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından Kastamonu İl Başkanlığı görevine getirildi.

Editör: TE Bilisim