Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi ve yönetimi ile Kastamonu İl Başkanı Abdullah Aktaş, esnaf ziyaretleri için geldiği Tosya’da yaptığı açıklamada, milli bir siyasetin ayağa kalkması için bu yola çıktıklarını ve bunun mücadelesini verdiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Tosya ilçesine geldi. İstanbul İl Başkanını Tosya İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet meydanında çarşısında İlçe Başkanı İbrahim Demir ve partililer karşıladı.

Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi Tosya İlçe Başkanı İbrahim Demir ve Kastamonu İl Başkanı Abdullah Aktaş esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek partisinin başta ekonomi ve toplumsal yaşamla ilgili program ve projelerini anlatarak partisine destek istedi.

Tosya Marangozlar sanayi sitesi ziyeret programında Star Ahşap firmasına gelen Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi ile firma sahibi Mehmet Gülbeyaz arasında siyaset ve ekonomi hakkında ilginç diyalog yaşandı.

Editör: TE Bilisim