Tosya’da siyaset kulislerinde günün en çok konuşulan olayı AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi’nin sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım oldu.

Yaptığı paylaşımda ‘’ Cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplaması gereken iki siyasiyi partilere ‘’malum’’ partiler diyerek sonrasında liderlerinin imza toplama konusunda fiyasko yaşadıklarını yönünde paylaşımda bulundu.

Yapılan paylaşıma ilk tepki Kastamonu Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İbrahim Demir’den geldi ilçe başkanının Bel altı siyaset yapmakla suçladı. Gün boyu süren karşılıklı yazışmalara ise ilçede ikamet eden emekli bir öğretmen yaptığı paylaşımla noktayı koydu.

Paylaşımında ‘’ Kıymetli Başkan Bak ben sana dedim... Büyük lokma ye, büyük laf etme diye... Şimdi Sayın Erbakan’a söylediklerinizi Yeniden Refah Partisi seçmenine nasıl anlatacaksınız.

Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor

Yaşanan bu olaylar sonunda siyasetin ne kadar zor bir icraat olduğu ve siyasetle uğraşan kişilerin söylemlerinde daha dikkatli ve ölçülü olması gerektiğini acemi ve bel altı siyasetin hiç kimse bir şey kazandırmadığını bir defa daha partili, partisiz herkesi farklı düşüncelere sevk etti. Acaba hatamı ettik..

Not : Bu paylaşımdan saatler sonra Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini ve seçimlerde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeçeğini açıkladı.

Editör: TE Bilisim