Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Ak Parti Rozetini Meclis'te Taktı

Tüm Tosya halkı Başkan Şahin'in Ak Parti'ye geçeceğini aylar öncesinden www.tosyahaberleri.com aracılığı ile öğrenirken, devam eden süreçte tüm siyasi gelişmeleri takip edip kamuoyuna sunan haber sitemiz tosyahaberleri.com Kastamonu ve Tosya halkının sürekli takip ettiği  popüler haber sitesi haline geldi. Çeşitli çevrelerce asparagas haber olarak iddia edilse de gelişen süreçte www.tosyahaberleri.com 'un haklılığı ve doğruluğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra'da Tosya'da Gündem oluşturacak tüm haberleri Tosyahaberleri.com sitesi aracılığı ile takip edeceksiniz. Önümüzdeki günlerde Tosya siyasetinde gelişecek 2. Bir ŞOK gelişmeyi daha sizlerle paylaşacağız.

Mhp'li Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin geçtiğimiz ay Mhp den istifa ettiğini yaptığı basın açıklaması ile basına duyurmuştu.Siyasi haritasını ilerleyen süreçte çizeceğini beyan eden Kazım Şahin, 12 Şubat 2013 tarihinde Ak Parti Grup toplantısında yapılacak olan bir törenle rozet takılacağı gündeme gelmişti.

Tüm gözler bugünki Grup toplantısındaydı. Tosyahaberleri.com olarak son edindiğimiz bilgiye göre Grup toplantı gündeminin yoğun ve kalabalık olması sebebiyle grup'ta değil, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın isteği üzerine Meclis Binası önünde Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından parti rozeti takılarak Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin resmen Ak Parti üyeliğine geçti.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Meclise Tosya Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetimi ile beraber geldi. Başkan Şahin Ankara'dan Tosya'ya dönüşünde yerel basın mensuplarınada bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

Gün içerisinde rozet takma törenine dair fotoğraflar haber sitemizde yer alacaktır.

 

Editör: TE Bilisim