14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine kısa bir süre kaldı.

İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama! İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama!

Tosya ilçemizde Siyasi Partiler temayül, merkez yoklama, aday adaylığı başvuru değerlendirmelerinde sona gelindi. Kastamonu'dan meclise girmek için yarışan partili aday adaylarında ise heyecan dorukta .

Aday listeleri yarın kesinlik kazanıyor. İktidar partisinin yeni 3 isimle şans arayacağı,ve Tosya ilçemizden Mustafa Takır,Özfür Akif Tel ve Raşit Serdar Ündeyici AK PArti Kastamonu Milletvekilliği sıralamasında 1.veya 2 sırada  en çok konuşulan isimler olsada genel merkez bu gün son noktayı koyacak. Yeni dönemde yeni isimlerle devam kararı alan AKP'de çıkacak liste en çok merak edilen liste olacak. 

İYİ Partiden Tosyalı hemşerimiz Mustafa Güvenç Milletvekilliği sıralamasında Kastamonu merkez siyesetçilerle kıyasıya mücadele ediyor.

Kastamonu'dan Milletvekilliği sıralamasında Tosyalı seçmenin en rahat olduğu parti Yeniden Refah Partisi olarak görülüyor.Geçtiğimiz aylarda Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığından Kastamonu İl Başkanlığına getirilen İbrahim Demir Tosyalı bir Milletvekili adayı olarak 1.sırada yer alması neredeyse kesin gözle bakılıyor.

Editör: TE Bilisim