MHP TOSYA İLÇE BAŞKANIIĞI BASIN AÇIKLMASI MHP TOSYA İLÇE BAŞKANIIĞI BASIN AÇIKLMASI

Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Tosya ilçe başkanı İbrahim Demir’i genel merkeze davet ederek yaklaşık 1 saat Kastamonu ve Tosya’daki siyasi gelişmeler hakkında istişarede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Tosya ilçe Başkanı İbrahim Demir’i genel merkeze davet etti. Genel seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde tüm siyasi partiler çalışmalarına hız vererek il ve ilçelerin siyasi nabızlarını tutuyor. Seçimler öncesinde yapılan kamuoyu anketlerinde büyük bir sürpriz yapması beklenen Yeniden Refah Partisi genel merkezi halkın beklentilerini karşılayacak ve ümitlerini boşa çıkarmayacak bir şekilde çalışmalarına hız verdi.

Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan ve parti yönetimi bu anlamda il ve ilçe merkezlerinde siyaset te öne çıkan ve vatandaşın beklentilerini boşa çıkarmayacağına inandığı siyasetçileri genel merkeze davet ederek beklentileri ve talepleri dinliyor.

Yeniden Refah partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan geçtiğimiz günlerde Tosya ilçe başkanı İbrahim Demir’i genel merkeze davet ederek Kastamonu ve Tosya’da gelişen son siyasi gelişmeler ve partinin çalışmaları hakkında bilgiler alarak genel merkezin İbrahim Demir’den parti adına çok önemli umut ve beklentilerinin olduğunu iletti.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Tosya siyasi kulislerde Tosya’nın yıllardır özlemini duyduğu siyasi gelişmelerin bir müjdesi olma heyecanı sardı.

Editör: TE Bilisim