Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Tosya Ülkü Ocakları Başkanlığına  01 Şubat 2023 Çarşamba akşamı Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı partililer ve ülkü ocaklı gençlerin katıldığı devir teslim töreni sonrası görevi devralan Mehmet Emin Kutlu Başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını bu akşam yaptı.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Takır'dan Önemli Ziyaret AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Takır'dan Önemli Ziyaret

Tosya Ülkü Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Emin Kutlu toplantı sonrası dikkat çeken bir mesaj yayınlayarak birlik ve beraberliğe vurgu yaparak ''Ülkücü Gençlik,şehadetin,sadakatin,iradenin ve inancın Türk Milliyetçiliği ile buluşma noktasıdır''dedi.

Ülkücü Gençlik, şehadetin, sadakatin, iradenin ve inancın Türk milliyetçiliği ile buluşma noktasıdır.
Dünden bugüne binlerce Türk genci, milletine bağlılığın ve hizmetin ilk heyecanını Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in emaneti olan Ülkü Ocaklarında yaşamıştır. Ve yine Allah’ın izniyle binlerce genç bu heyecanı ocaklarımızda yaşayacak, Türk bayrağını dalgalandıracaktır.                                             

  Bu vesile ile bizlere layık görülen bu kutlu görevde yönetim kurulu üyelerimiz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik.Rabbim almış olduğumuz kararların hayırlara vesile olmasını nasip etsin.

Editör: TE Bilisim