Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kastamonu İl Başkanı olarak İbrahim Demir'i görevlendirildiği açıklandı.

Yeniden Refah Partisi Tosya İlçe Başkanı İbrahim Demir, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada,Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından verilen mazbata ile Kastamonu İl Başkanı olarak görevlendirildiğini duyurdu.

İbrahim Demir Uzun yıllar Tosya siyasetinde aktif olarak görev yapmış ilçenin tanıtımı ve sorunlarını sık sık gündeme getirmesi ile biline ve sevilen bir siyasetçi.1979 Tosya doğumlu olan İbrahim Demir Evli ve 3 çocuk babası.Ankara Ünüversitesi Emlak ve Emlak yönetimi mezunu olup ilçede Beypark ismi ile Akaryakıt ve dinlenme tesisi işletmeciliği yapıyor.Son olarak Yeniden Refah Partisi Tosya ilçe başkanlığı görevini yapan İbrahim Demir Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından Kastamonu Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı görevine getirildi.

İbrahim Demir, Tosya Din Görevlileri Derneği'ni Ziyaret Etti İbrahim Demir, Tosya Din Görevlileri Derneği'ni Ziyaret Etti

Editör: TE Bilisim