AK Parti Kastamonu 28.Dönem Milletvekili Aday Adayları bir yandan kulis faaliyetlerini sürdürürken, diğer yandan Ankara'dan gelecek müjdeli haberleri bekliyor.

AK Parti her seçim döneminde olduğu gibi 14 Mayıs seçimleri için de milletvekili aday adaylığı müracaatlarının ardından önce temayül yoklaması sonrada ön mülakatlar gerçekleştirdi. Kastamonu'da AK Parti'ye mevcut vekiller dahil 30 başvuru olduğu biliniyor.

Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklamasında 1.286 teşkilat mensubu 3 kişilik milletvekili aday listesinde kimi görmek istediklerini yazdı.

Temayül ve mülakatların yapıldığı milletvekili aday adayları için anket çalışmaları tamamlandı.

Karar 8 Nisan'da netleşecek

Erdoğan'ın listelere nihai şeklini vermesi ile Kastamonu ve diğer illerin milletvekili sıralaması son halini almış olacak. Listeler 9 Nisan 2023 tarihinde Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'ya teslim edilerek kamuoyu ile paylaşılacak.

Tosya’da heyecan dorukta!

Nefesler tutuldu ve AK Parti'de aday adayı 30 isimden 3 isim belirlenecek ve 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde Kastamonu’dan Milletvekili adayları belli olacak.

Tosya ilçesi 40 yıl sonra 14 Mayıs seçimlerinde Milletvekili özlemini giderecek ve Mecliste 3 Tosyalı Aday Adaydan 1.veya2.sırada yer almasını bekliyor.

AK Parti Tosya ilçe teşkilatı Hasan Mete Dikişçi Başkan ve yönetimi atama ile göreve geldikten sonra Tosya siyaseti için en büyük sınavını ve gücünü Tosyalı adayların Milletvekili sıralamasında göstermiş olacak.

3 Milletvekili aday adayı ile Kastamonu siyasetini ve sıralamasını zorlayan AK Parti Tosya İlçe teşkilatı ve yönetimi olur da aday adaylarını Milletvekili sıralamasında özlenen ve istenilen sıralamada yerini almaz ise teşkilat olarak siyasi karşılığını görecektir.

İŞTE AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

1: Mustafa Takır

2: Özgür Akif Tel

3: Raşit Serdar Ündeyici

4: Necmettin Selçuk

5: Mücahid Furkan Şeker

6: Halil Uluay

Mustafa Takır, ziyaretinde şu sözleri dile getirdi Mustafa Takır, ziyaretinde şu sözleri dile getirdi

7: Hüseyin Tuna

8: Efe Külahsızoğlu

9: Mehmet Naci Terzi

10: Ahmet Şakir Yüksel

11: Cemil Demir

12: Ebubekir Ertürk

13: Hüseyin Arslan

14: Metin Topaloğlu

15: Fatma Serap Ekmekci

16: Uğur Yalçın

17: Mehmet Umur

18: İzzet Serhat Köylü

19: Mücahit Dağdelenoğlu

20: Ahmet Yılmaz

21: Devlethan Yazımcı

22: Salih Aydın

23: Kadir Sorucuoğlu

24: Metin Çelik

25: Murat Demir

26: Ümit Muhammet Sağdıç

27: Recep Biçer

28: Neslihan Kaya

29: Tacettin Tan

30: Tuncay Yılmaz

Editör: TE Bilisim