MHP Tosya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Liste aşağıdaki kişilerden oluşmuştur.


 

25.12.2011 Pazar Günü saat 13,00 da başlayan Tosya MHP İlçe Kongresine  Kastamonu Milletvekili Emin Çınar,Eski MHP Milletvekili  Mehmet Serdaroğlu, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi  M.Ziya Yılmazbilen ,İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ,Türkiye Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi yetkilileri, Tosya Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken  ve diğer misafirler katıldılar. Divan Başkanlığının oluşturulmasından sonra Faaliyet Raporu okundu.


Divan Başkanı yaptığı uzunca konuşmada AKP iktidarını siyasi ve ekonomik  yönden eleştirdi. Daha sonra Kongre ile ilgili kutlama mesajları okundu.







Mesajların okunmasından sonra Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin söz alarak gelen misafirlere ve Kongreye katılan MHP teşkilatına Belediye başkanlığı dönemi içinde yaptığı hizmetleri  anlattı. Başkan Şahin bugüne kadar yapılan hizmetlerin ardından önümüzdeki yıllarda yapılacak hizmetleri anlatmaya başladığı sırada Divan Başkanı Kazım Şahin’in konuşmasına müdahale ederek ‘’Sayın Başkan Yaptığını hizmetleri görüyor ve takdir ediyoruz şu an Kongredeyiz ve zaman kısıtlı’’ diyerek  konuşmasını bitirmesini istedi.

Başkan Kazım Şahin’in yaptığı konuşmadan sonra Söz alan Kastamonu MHP eski Milletvekili Mehmet Serdaroğlu  yaptığı konuşma  ‘’Memleketimizin  zor ve sıkıntılı günler yaşadığı bu günlerde ülke genelinde yapılan MHP Kongreleri bizleri iktidara getirecek kadroların oluşumuna ön ayak olduğunun bizlerin iktidara giden bu yolda  daha çok çalışıp MHP yi iktidara taşımalıyız  ‘’ dedi.



Daha sonra söz alan MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar yaptığı siyasi  konuşmada özellikle Tosya-Kastamonu arsındaki yolun yapılmamasından ve Kastamonu  ile ilçelerinin sorunlarının çözülmemesinden ve bununda AKP iktidarının sorumlu olduğunu söyledi.




Son Konuşmacı olarak söz alan MHP Merkez Kurulu üyesi M.Ziya Yılmazbilen özellikle Tosya’nın gün geçtikçe ekonomik  yönden zayıfladığını söyleyerek Tosya Pirinç üreticisi ve Pirinç tarlalarının M2 fiyatı  ile Tosya  Organize sanayiden satılan yerlerin M2 kıyaslayarak aradaki fiyat farkının çok olduğunu bununda memleketin ekonomik  sıkıntının bir ölçüsü olduğunu söyledi.



Yapılan Konuşmaların ardından MHP Tosya İlçe Teşkilatı seçimine geçildi. Yapılan seçimlerin ardından İsmail Yur ve Yönetim Kurulu yeniden seçildi.  
S.A (Habertürk)

 

 

Editör: TE Bilisim