Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Yönetim Kurulu üyesi sosyal medya hesabından Ak Partili İl Genel Meclisi üyesine  ateş püskürdü.

Geçtiğimiz günlerde Tosya Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ilçenin Karşıyaka mahallesine kanalizasyon hizmeti alması başlatmış olduğu ve 7,5 milyonluk yatırım ve 30 km yeni hat için gerekli korge boruların ilçeye geldiğini paylaştı.

Yapılan paylaşım sonrası Ak Parti İl Genel Meclis üyesi Çiçek bir sohbet ortamında kendi mahallesi olduğu için çevresindeki vatandaşlara ‘’Ak Parti olarak yatırım hizmetlerine devam ediyoruz. Mahallemize hayırlı olsun’’ diye açıklamada bulundu.

Ak Parti İl Genel Meclis üyesinin bu açıklaması sıcaklığını korurken Milliyetçi Hareket Partisi Tosya yönetim kurulu üyesi kendi sosyal medya hesabından yapılan hizmetin Tosya Belediyesi tarafından yapıldığını söyleyerek İl meclis üyesinin hizmete sahip çıkmasına ateş püskürerek başta Ak Parti Tosya yönetimini ve İl Meclis üyesini hedef alan çok sert paylaşımda bulundu.

Ak Parti Tosya İlçe başkanı paylaşım altına yaptığı yorumda yapılan eleştiriyi haksız bularak sosyal medya üzerinden cevap vermeyeceğini akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısında bu konuyu değerlendireceklerini açıkladı.

Editör: TE Bilisim