Haber: Sedat Ağacıkoğlu

İYİ Parti Tosya Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç; “Tosya’da çok büyük sıkıntılarımız var. İnsanımız bu sıkıntıları gündeme getirmek istiyor fakat yaşatılan korku imparatorluğu nedeniyle konuşamıyor’’dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak Belediye Başkanlığı seçimlerinde İyi Parti Tosya Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Güvenç yaptığı konuşmada ilçede iktidar Partisinin kendisi ve partisi hakkında ‘’Zillet ‘’ söylemlerine sert tepki göstererek ‘Kimse bana zillet ittifakı diyemez, ben her işimi gücümü bırakıp memleketime olan borcumu ödemek için, hizmet için geldim’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Adayı Mustafa Güvenç, “Tosya’da da zillet olayı işlenmeye çalışılıyor. Ben Ankara’daki işimi gücümü bırakmışım, beni yetiştiren memleketime olan borcumu ödemek için geliyorum. Kimse bana zillet diyemez Kastamonu’nun Tosya’ya bakış açısını, mevcut iktidar partisi milletvekillerinin bakış açısını görüyorsunuz. Bir de Hasan Baltacı Milletvekilimizin bakış açısını görüyorsunuz. Görmediğimiz ilgiyi alakayı daha yeni yeni görmeye başladık, üvey evlatlıktan yeni yeni çıkmaya başlıyoruz. Bu ittifakı da Tosya’nın sahiplenmesi gerekiyor” dedi.

Editör: TE Bilisim