Haber-Yorum-Sedat Ağacıkoğlu

24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçiminde Tosya’dan adayları kimler olacak sorusu şu günlerde siyasi çevrelerde ve halk arasında en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Tosya ilçesinde de vatandaşlar iktidar ve muhalefet partilerinin milletvekili adaylarının kim olacağı konusunda tahminler yürütse de herkesin merak ettiği konulardan biri de Başkanın aday olup olmayacağı…

Konuyla ilgili olarak ne Başkandan ne de Tosya AK Parti İlçe başkanlığı bir açıklama yapılmazken, önümüzdeki süreçte neler olacağını bekleyip göreceğiz.

Milliyetçi Hareket Partisi Tosya ilçe Teşkilatı milletvekili adaylığı konusunda nasıl bir tavır sergileyeceği adaylık konusunda geçmiş dönem adayı veya İlçe Başkanının aday adayı olacağı siyaset kulislerinde konuşulmakta. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Tosya teşkilatının etkili siyasi aktörü ve Genel Merkezde siyasi çalışmalarına devam eden siyasi duayeninin adaylık konusunda kararının ne olacağı da merakla beklenmekte.

İYİ parti Tosya İlçe Başkanı Kastamonu Milletvekili Aday adayı olarak çalışmalara başladığı ve listede 1.sırayı istediği ve hedeflediği Parti il merkezinde konuşulmakta.

Cumhuriyet Halk Partisi Tosya ilçe Teşkilatı 24 Haziran seçimlerinde İlçe Başkanın adaylığı kulislerde konuşulsa da Kastamonu İl Teşkilatının Tosya’ya milletvekili adayını sıralamasında yer verip vermeyeceği gündemdeki yerini koruyacak.

Saadet Partisi ilçede her ne kadar derinden ve sessiz siyasi çalışma yapsa da taban seçmeni her zaman AK Parti seçmeni ile birlikte hareket etmiştir.

Seçim ittifaklarının konuşulduğu günlerde Tosya ilçesinde Cumhur ittifakı ile AK Parti ile Milliyetçi Hareket Parti ilçe seçmelerinin tavan ve tabanda ortak bir aday konusunda seçmenin karşısına çıkacağı seçim kulislerinde tartışılmaya başlandı.

Son günlerde Tosya Siyasetine damga vuracak ve seçim çalışmaları ile çok etkili olacak Tosyalı sürpriz bir siyasetçinin yakın zamanda yapacağı bomba açıklamalarla aday adaylığını açıklayacağı seçim kulislerinde konuşulmakta.

Bu aşamada www.tosyahaberleri .com haber sitesi  

Tosya’da kimi ya da kimleri milletvekili olarak görmek istersiniz?  Kimlerin milletvekili olarak ilçemize hizmet edeceğini düşünüyorsunuz?

Siz okuyucularından haberin yorum kısmında adayların isimlerini yazarak kamuoyu oluşturmanızı istiyoruz. Yorumlarda ismi geçecek olan milletvekili aday adayları ile ilgili olarak yakın zamanda anket yapılacaktır.

Tosya Milletvekili olarak görmek istediğiniz isimleri yorum kısmına yazabilirsiniz. Kastamonu’da ve Ankara'da partilerin genel merkezlerinin en sık takip ettiği yerel sitelerden biri olan www.tosyahaberleri.com haber sitesi milletvekili olarak görmek istediğiniz kişilerle ilgili kamuoyu oluşturabilirsiniz.

 Önemli Not: Kimlerin milletvekili olmaması gerektiğini değil, kimlerin olması gerektiğini soruyoruz. Anketimizin verimli geçmesi açısından bu hususa dikkat etmenizi rica ediyoruz. Yaptığını yorumlar Partilerin genel merkezlerinden takip edilerek 24 Haziran seçimlerinde Tosya’dan bu defa 1 Milletvekili çıkarmamıza çok büyük etki ve katkı sağlayacaktır.

24 Haziran Seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olması temennisi ile Önce Türkiye sonra Tosya’mız kazansın diyoruz. 

Editör: TE Bilisim