Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili adayı İbrahim Demir ve beraberindeki heyet, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret etti.
14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Tosya Belediyesi Hizmet binası önünde düzenlenen miting sonrası Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i makamında ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili adayı İbrahim Demir ve Parti yöneticileri Cumhur ittifakının ülke genelinde ve Kastamonu genelinde yapılan seçim çalışmaları hakkında istişarede bulundular.
Belediye Başkanlığı makamında yapılan ziyarete Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı İbrahim Demir, MHP Tosya ilçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serkan Kaya ile her iki partinin yöneticileri katıldı.
Samimi ortamda Cumhur İttifakına yakışır bir şekilde gerçekleşen ziyaret siyasileri ve seçmenleri memnun etti.


Bilindiği gibi birkaç gün önce Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Demir ve İlçe Başkanı Serkan Kaya seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini gerçekleştirirken güzergahlarında bulunan  AK Parti Tosya İlçe teşkilatını ve İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi’ye nezaket  ziyaretinde bulunmuşlardı.

Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı

Cumhur ittifakının her iki bileşeninden birini oluşturan AK Parti İlçe Teşkilatı Binasına , Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı ve yöneticilerinin nezaket ziyaretine AK Parti Tosya İlçe Başkanın Hasan Mete Dikişçi’nin stresi ve agresif söylemleri damga vurmuştu.

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Demir’in Ak Parti ilçe başkanı Hasan Mete Dikişçi’ye ‘’ Sayın Başkan, partinizin seçim çalışmalarında neden İbrahim Demir'e giden oylar CHP’ye gider yönünde söylemlerde bulunuyorsun ? Bize gelen oylar nasıl CHP'ye gider?" diye sorması üzerine AK Parti ilçe başkanı bir anda ağıza alınmayacak şekilde ifadeler kullanmış ve sonrasında başka bir Ak Parti yönetimindeki isim  İlyas Çakır'ın  İbrahim Demir'e ithafen "Siz bizi ziyarete gelmek için randevu aldınız mı ? " diye  soru yöneltmesinin ardından Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti İlçe Yönetiminin nezaket kurallarının dışında hareket etmesi gündeme damga vurmuştu.
Yaşanan bu olaylar sonrasında Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili adayı İbrahim Demir ve Parti yöneticilerinin Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'e makamında gerçekleştirdikleri  ziyaretin samimi ve seviyeli bir şekilde gerçekleşmesi, birkaç gün önce yaşanan sorunun partilerden değil yönetim kadrolarından kaynaklandığını ortaya koydu.

 

Editör: TE Bilisim