Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Saadet Partisi Tosya İlçe Teşkilatı hükümete seslenerek, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ziyaretinin iptal edilmesini istedi. Açıklamaya CHP ve İYİ Parti  Tosya ilçe başkanları ve Teşkilatı da destek vermedi.

Saadet Partisi’nin Türkiye genelinde gerçekleştirmiş olduğu eş zamanlı basın açıklaması Tosya Teşkilatı tarafından Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kastamonu İl Sorumlusu Ümit Çebi’nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan ve ellerinde pankartla slogan atan partililer basın açıklamasını bekledi. Saadet Partisi Kastamonu İl Müfettişi Yüksel Canpulat, Kastamonu Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Zahir Keleş, Tosya İlçe Başkanı ve yönetiminin katıldığı basın açıklamasında; Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kastamonu İl Sorumlusu Ümit Çebi basın açıklamasını okudu.

Basın açıklamasında Çebi;” Katil Herzog’u Ülkemizde Görmek İstemiyoruz

Muhterem katılımcılar, değerli basın mensupları, siyasi partilerimizin ve sivil toplum kuruluşlarımızın kıymetli temsilcileri, aziz hemşehrilerimiz;

Bugün buraya vicdanlarının çağrısına, yüreklerinin sesine kulak vererek gelen hanımefendiler, beyefendiler, sevgili genç kardeşlerim…

Toplanma amacımızı ifade ederek hemen sözlerime başlamak istiyorum; terör devleti İsrail’in Cumhurbaşkanı Herzog’un ülkemize davet edilişini şiddetle kınıyoruz.

Anormalliklerin normalleşme olarak takdim edilmesini ise reddediyoruz. Kudüs’e, Gazze’ye bombalar yağdıran, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı kirli postallarıyla çiğneyen, çoluk-çocuk, kadın, yaşlı demeden mazlumları katledenlerin ülkemizde yeri yoktur ve olmayacaktır!

Saadet Partisi olarak, tüm bu süreçlerin takipçisi olduğumuzun, Müslüman kardeşlerimizin uğradığı her haksızlığın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşısında olacağımızın, iktidar sahiplerinin ses çıkarmadığı, aksine kırmızı halılarla karşıladığı katillerden elbette bunların hesabını soracağımızın da bilinmesini isteriz..

Katılımınız için hepinize teşekkür ediyor; buradan yaptığımız çağrının Ankara’dan duyulmasını, iktidarda bulunanların ve bizzat Cumhurbaşkanı Sn.Erdoğan’ın attığı bu yanlış adımdan dönmesine vesile olmasını temenni ediyoruz.

Mescid-i Aksa’ya, Kudüs’e, Gazze’ye, Özgür Filistin’e ve Filistinli Müslüman kardeşlerimize selâm olsun; “Zalimler için yaşasın cehennem!”

Editör: TE Bilisim