köklü siyasî geçmişi, zengin fikrî birikimi ve tecrübeli kadrolarıyla şehrimizin bütünleştirici konumundaki Milliyetçi Hareket Partisi, geçmişte olduğu gibi bugün de Tosya siyasî hayatında farklı ve önemli bir yere sahip olacaktır.

Bu ehemmiyet doğrultusunda her zaman şehrimizi bir adım daha ileriye taşıyacak ve her alanda en iyi şekilde tesis edecek MHP Tosya İlçe teşkilatı Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi tarafından onaylanmıştır. Yeni kadromuzun öncelikle şehrimize hayırlı olmasını temenni eder değerli dava arkadaşlarımızın  her birine aldıkları görev ve sorumluluk için şükranlarımı sunarız. Tosya'mız için her daim en iyisini düşünen başta MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'e, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız  Prof. Dr. E.Semih Yalçın Bey'e, MYK Üyemiz Yüksel Aydın Bey'e, İl Başkanımız Emin Çınar Bey'e teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Ekibimiz ile birlikte Tosya'mızı bir adım daha ileriye götürecek , insanımız için gece gündüz çalışacak  ve gövdemizi taşın altına koyacağız. Rabbim utandırmasın.

Hayırlı uğurlu olsun...

Kamuoyuna saygılarımızla...

Suat BAZLAMAÇCI
MHP Tosya ilçe başkanı

Editör: TE Bilisim