Haber: Sedat Ağacıkoğlu

MHP MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, MHP Tosya İlçe Başkanı Mustafa Dündar Özurgancı, MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclis üyesi adayları, STK temsilcileri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını MHP Tosya İlçe Başkanı Mustafa Dündar Özurgancı yaptı. Katılımcılara teşekkür eden Özurgancı Tosya’ya hizmet edecek bir ekip ile Tosya Belediye Başkanlığına talip olduklarını söyledi. Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil ve ekibinin Tosya’ya büyük hizmetler yapabileceğinin altını çizen Özurgancı, MHP’nin Tosya Belediye Başkanlığı dönemlerinde güzel hizmetlerin yapıldığını söyledi.

Açılışta konuşan MHP MYK üyesi Tarık Ziya Çağılcı, Milliyetçi Hareket Partisinin 50 yıllık bir parti olduğuna dikkat çekerek mensuplarının 50 yıldır sıkıntı çektiklerini ne partilerinden ne de devletten vazgeçtiklerini söyledi. MHP’nin 50. Yıl kutlamalarına da katıldıklarını söyleyen 50 yıldır partilerinin yetiştirdiği ve yetiştirmeye devam ettiği kadroların bugün belediye başkanlığına talip olduğunu belirten Çağılcı herkese ulaşılmasını istedi.

Açılışta konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, katılımcılara teşekkür ederek projelerini anlattı. ‘Siyasi görüşünüz ne olursa olsun gelin bu dönem destek verin Tosya’mızı 5 yıl birlikte yönetelim” diyerek birlikte karar vereceklerini söyledi.

Seçim bürosunun hayırlı uğurlu olması için yapılan duanın ardından açılış kurdelesi MHP MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, MHP Tosya İlçe Başkanı Mustafa Dündar Özurgancı, MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil tarafından kesildi.

Açılışın ardından katılımcılara pilav ayran ikramında bulunuldu.

Editör: TE Bilisim