Haber: Sedat Ağacıkoğlu

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci dönem milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar Tosya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen  STK Temsilcileri ve muhtarlarla buluştu.

Yemekli toplantıda kısa bir konuşma yapan MHP Kastamonu Milletveili Adayı Emin Çınar www.tosyahaberleri.com haber sitesinin gündeme dair sorularını cevapladı. Gazetecileri. İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Katar'ın Pazartesi günü Tosya İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında yapmış olduğu '' Kastamonu'nun en Milliyetçi,Muhafazakar ve Gerçek öz evladı Milletvekiliadayı tek benim.Diğer adayları kendime rakip bile görmüyorum ''açıklmasını siz MHP adayı olarak nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna cevap verdi.

Haber videomuzda sayın vekilin yaptığı açıklamayı izleyebilirsiniz.

TOSYA KÖY MUHTARLARI LİSTESİ AÇIKLANDI TOSYA KÖY MUHTARLARI LİSTESİ AÇIKLANDI

Toplantı öncesi ve sonrasında MHP Kastamonu Milletvekili adayı Emin Çınar,Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Başlamaçcı, Tosya Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Emin Kutlu, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer ilçede esnaf ziyaret gerçekleştirdi.
 

Editör: TE Bilisim