Sedat Ağacıkoğlu  
  KASTAMONU (İHA) - 23.Tosya Kültür ve Pirinç Festivali programına katılmak için ilçeye gelen MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın: CHP İlçe Başkanıyla Problemimiz yok dedi.  
  İpekyolu Fuarı açılışında yaptığı konuşmayla başlayan tartışmaya son noktayı koyan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İlçe Başkanıyla problemlerinin olmadığını söyledi.12 Ağustos 20222 günü 2’nci İpekyolu Fuarı’nın açılışında konuşan MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için sert konuşmuştu ve arkasından CHP İlçe Başkanı İsmail Okuducu fuar alanını terk ederek daha sonrasında yaptığı basın açıklamasında cevap verilmişti.
  23’ncü Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali açılışına katılmak üzere ilçeye gelen MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın fuar açılışında yaptığı konuşmaya ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu. CHP İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileriyle hiçbir probleminin olmadığının altını çizen Aydın yaptığı açıklamada; “Ben aslında CHP ilçe başkanına gerçek manada hiçbir şey söylemedim. Gerçek CHP lilere hiçbir şey söylemedim. Ama gerçek şu. Liderleri Uludere ye Roboski demedi mi dedi. Eğer Tosya İlçe Başkanı bunu kabul ediyorsa buna diyeceğim bir şey yok. Kurucu parti olduklarını ifade ediyorlar ama PKK nın PYD nin kurduğu bir cümleyi Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ilçesini Roboski diye tanımlamasını kendisi kabul ediyorsa benim söylecek bir şeyim yok. Benim sözüm 6 lı masaya.  altılı kanyan diyoruz ya. Benim onların hiçbiriyle ilgili Tosyada ki gerçek CHP lilerin kabul etmeyeceğini ben biliyorum. Çünkü onlar vicdanlı insanlar. Onlar CHP nin gerçek seçmeni onlar başka oluyor. Partiye kitleye sahip çıkan insanlar. Onlar iradenin gerçek temsilcileri onlara hiçbir şey yok. Gerçek CHP lilerden bahsediyorum onlara hiçbir şey yok. Kabul ediyorlarsa PKK nın uludereye Roboski demesini Kılıçdaroğlu’nun Uludereye Roboski demesi benim takıldığım nokta budur. Terör örgütü ağzıyla bu milleti yönetmeye kalkana bu millet müsaade eder mi zannediyorsunuz?" diye konuştu

Editör: TE Bilisim