HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) –  Kastamonu’nun Tosya ilçesi Şehit Ömer Halis Demir Kültür Merkezinde düzenlenen Şehir Buluşmaları Toplantısına Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü yaptığı konuşma ile gündemi değerlendirdi.

  Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü konuşmasına Türk milletinin Anadolu topraklarına geldiği bin yıldan beri başının dertten kurtulmadığı söyleyerek sözlerine şöyle devam etti ’’Dünya devletleri şunu düşünmekte Türkiye bu topraklarda bir devlet olarak bulunmamalıdır. Türk milleti Batının ayağına basan bir devlettir. Batıya zarar veren bir devlettir. Burası daha önce Bizans’ındı bunlar Bizans’ı ortadan kaldırdı bizde Türkleri bu topraklardan göndermeliyiz. Bu Haçlı Müslüman savaşıdır. Bunun Temelinde bu vardır. Bu savaş bin yıldır devam etmektedir. En son Kurtuluş savaşında devletler savaşı oldu ondan sonra artık biz Türk milletini savaş ile değil Terör ve benzeri olaylarla zayıflatmak, küçük düşürmek hatta parçalamak istiyorlar. Ama artık Türkiye eskisi gibi zayıf ve güçsüz değil şimdi 80 milyon olarak dimdik karşılarındayız’ ’dedi.

‘’ BİZ TÜRKLER ÖVÜNÜYORUZ FAKAT İÇİMİZDEN NEDEN HEP HAİNLER ÇIKIYOR’’

Hakkı Köylü konuşmasında 15 Temmuz Hain darbe girişimi sonrasına anlatarak devam etti’’ 15 Temmuz Hain Darbe girişimin arkasında CIA ve Amerika ve küresel güçler var. O adam Amerika’da geçtiğimiz aylarda Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ile Amerika’ya gittiğimizde o adamın iadesini istedik. Fakat Amerikan yetkilileri bizi oyaladı. Ben de onlara dedim ki siz o adamı bize vermezsiniz, çünkü o adam sizin adamınız dedim. Biz Türk milleti olarak övünüyoruz fakat nasıl bir milletiz ki içimizden niye bu kadar çok hain çıkıyor. Bununda cevabını bulamıyoruz açıkçası. İhanet bin yıldır hep devam edip geliyor. Bizler artık uyanık olmak zorundayız birlik olmak zorundayız’ ’dedi

 (SDA-

Editör: TE Bilisim