HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili adayı Ahmet Katar Tosya’da esnaf ziyareti öncesinde Tosya İlçe Binasında Basın toplantısı düzenleyerek basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İYİ Parti 1. sıra Milletvekili adayı Ahmet Katar, İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar ve parti kurmayları ile birlikte Tosya’da ziyaretlerde bulundu. Milletvekili adayı Ahmet Katar’ın Tosya’daki seçim çalışmalarına ve Esnaf ziyaretlerine İyi Parti ilçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem ile parti yöneticileri de katıldı.

Milletvekili adayı Ahmet Katar seçim çalışmaları ve Esnaf ziyaretleri öncesi ilçe parti binasında parti kurmayları ile beraber basın toplantısı düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Osman Faruk Ataşalar yaptı.

İl Başkanının konuşması sonrası söz alan İYİ Parti Milletvekili adayı Ahmet Katar seçimler sonrasında Kastamonu ve Tosya’nın sorunlarını çözmek için tüm gücü ile çalışacağı sözünü verdi.

‘’Tosya’nın En önemli sorunu Tosya Yolu bunu çözmezsem bir daha Tosya’ya adım atmam’’

Milletvekili adayı Ahmet Katar ‘’ Yıllardır İktidar partisi milletvekilleri Tosya yolunun sorunun gündeme getirerek sürekli gündemde tuttular fakat yapılan hiçbir şey olmadı. Tosya yolu 20 yıldır aynı yol. Ben eğer 15 Mayıs sonrası milletvekili seçilir isem ilk işim Tosya yolunu yaptırmak olacak. Şimdi size buradan söz veriyorum eğer Tosya yolunu yaptırmazsam bir daha Tosya’ya atım atmam.

‘’Ben bu yola Kastamonu’ya ve Tosya’ya sahip çıkmak için çıktım’’

 “Bu yola neden çıktınız diye soranlar çok oluyor, bizim hiçbir şeye ihtiyacımız yok neden bu yola çıktınız diyorlar. Bizim bu yola çıkma sebebimiz vicdanen Kastamonu’nun sahipsizliğidir, Kastamonu’ya sahip çıkmak için, Kastamonu’yu öksüz evlatlıktan kurtarmak için, bir köy çocuğu olarak köylümün sorunlarını çözmek için, bir esnaf olarak sabah dükkanını açıp akşama kadar siftah edemeyen esnaflar için yola çıktık, bir kamu işçisi olarak kamuda ki işlerin ne kadar zor olduğunu bildiğim için bu yola çıktık. Tosya için çok mücadele verdik, Taşköprü için çok mücadele verdik kısaca Kastamonu’nun sahipsizliği için Sivil Toplum Örgütü başkanı iken çok mücadele verdik ama sonuç maalesef hiçbir şey elde edememek. Neden? Siyasi bir lobiniz yoksa hiçbir şey alma şansınız yok. Değerli hemşerilerim Tüm Kastamonu’muzun ve Tosya’mızın sorunlarını bildiğim için yola çıktım.

‘’Gerçek Milliyetçi ve Muhafazakâr benim. Kastamonu’nun Tek öz evladı Milletvekili adayı benim’’

 Çünkü ben Milliyetçi, Muhafazakâr bir yapıya sahibim, ben Kastamonu’nun öz evladıyım. Kastamonu’da doğdum, Kastamonu’da yetiştim ve Kastamonu’da ölmeyi düşünüyorum. Her şeyimiz Kastamonu için, Tosya için, İnebolu için” dedi.

ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI  HÜSEYİN YÖRÜK'DEN  İNANILMAZ REKOR ŞEHREKÜSTÜ MUHTARI HÜSEYİN YÖRÜK'DEN İNANILMAZ REKOR

Ayrıca 14 Mayıs seçimlerinde ne Cumhur İttifakından nede Millet İttifakından hiçbir adayı kendime rakip görmüyorum’’ dedi.

 Açıklamaların ardından esnaf ziyaretlerine ve seçim çalışmalarına devam eden İyi Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Ahmet Katar ve Parti kurmayları esnaf ve halkla bir araya gelerek seçimlerde oylarına talip olduğunu ve güvenlerini boşa çıkarmayacağı sözünü verdi.

Editör: TE Bilisim