HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

İYİ Parti Tosya İlçe Başkanlığının 3. Olağan Genel Kurulu toplantısını çoğunluk sağlandığı takdirde 21 Kasım 2022 Pazartesi günü yapacak.

Bir önceki İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Güvenç’in 15 Haziran 2022 tarihinde İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı Ahmet Katar tarafından görevden alınarak 11 Ağustos 2022 tarihinde Mehmet Kaan Erdem İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı olarak atandı.

TUĞÇE BAŞKANA BÜYÜK DESTEK! TUĞÇE BAŞKANA BÜYÜK DESTEK!

‘’80 GÜNDÜR PARTİ YÖNETİMİ OLUŞTURULAMADI’’

Son günlerde Tosya Siyaset gündeminde sık sık gündeme gelen İlçe Parti yönetiminin oluşmaması rahatsızlıklara ve eleştirilere neden oldu. Görevi devraldıktan sonra özverili bir şekilde birleştirici bir siyaset anlayışı ile ilçe başkanlığı yapan Mehmet Kaan Erdem liste hazırlayıp İl Yönetimine sunduğu Tosya İlçe Yönetimi listesi hiçbir neden ve açıklama yapılmadan ret edildiği öğrenildi. Parti içi muhalefet 80 günde devrialem misali 3 defa yönetim listesi hazırlanarak Kastamonu İl Yönetimine sunuldu fakat İlçe yönetimimiz takdiri ile her defasında kabul görmedi. Bir ilçe başkanı yönetimi olmadan nasıl çalışır şeklinde seslerini yükseltmeye başladı.

KONGREDE İLÇE BAŞKANI ADAYI OLMAYACAĞIM

Siyasi kulislerde iddialara göre 21 Kasım tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulda İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem’in ilçe başkanlığına aday olmayacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim