Haber: Sedat Ağacıkoğlu-İHA

İYİ Parti'nin merakla beklenen Tosya İlçe Başkanlığı görevine Veteriner Mehmet Murat Aşçı atandı.

Mehmet Murat Aşçı www.tosyahaberleri.com haber sitesine, göreve başlaması ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.  İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı takdirleri ile İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bizlere güvenerek bu büyük göreve layık gören Sayın Başkanımız ve Genel Başkanımıza teveccühleri için teşekkür ediyorum. Milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda Allah'tan yüzümüzü kara çıkarmamasını ve hayırlı hizmetlere vesile olmamızı niyaz ediyorum. İlk olarak yeni yönetimi oluşturarak basının karşısına çıkacağız. Tosya İlçe Teşkilatı olarak ilçe genelinde kutuplaştırılmış vatandaşlarımızın yeniden birlik olarak, geniş tabanlı katılım ile Tosya’mızı İYİ edecek kadroların yakın zamanda Belediye Başkanlığı yürüyüşünü gerçekleştireceğiz’’ dedi.

İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Mehmet Murat Aşçı 24 Haziran Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti 3.sıra Kastamonu Milletvekili adayı olarak seçime katılmıştı.

İddialara göre yeni oluşan İYİ Parti Tosya ilçe Yönetimi 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı Adayı konusunda önemli gelişmeler olduğu ve isminin açıklandığında Tosya Siyasi kulislerine bomba etkisi yapacak bir isim olacağı iddia edildi.

Editör: TE Bilisim