Haber: Sedat Ağacıkoğlu

İYİ Parti Tosya İlçe Başkanlığı 3’ncü olağan genel kurul toplantısını yaptı. Toplantıya CHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Baş, Madeni Eşya Odası Başkanı Yücel Gecioğlu, İYİ Parti geçmiş dönem ilçe başkanları Erdoğan Bodur, Ali Orhan Kıral ve Mustafa Güvenç, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem ve partililer katıldı.

Divan teşekkülünün oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Açılış konuşmasını İYİ Parti İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Kaan Erdem yaptı. Misafirlere ve katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ileten Başkan Erdem genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.  Göreve geldikleri günden itibaren siyaset kurumu olarak yapılması gerekenleri yaptıklarını ve gidilmesi gereken yerlere gittiklerini belirterek İYİ Parti Tosya İlçe Başkanlığı’nı gittikleri yerlerde en iyi şekilde temsil ettiklerinin altını çizdi.

Faaliyet raporu ve mali tablolar okunarak oy birliği ile kabul edildi. Gündemde yer alan maddeler görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.

Protokol konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Seçime tek liste katılan Mehmet Kaan Erdem İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı seçildi.

İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama! İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama!

Editör: TE Bilisim