Haber : Sedat Ağacıkoğlu

İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem, beraberinde Yönetim Kurulu üyesi Zahide Çırakoğlu ile birlikte geçtiğimiz günlerde CHP İlçe Başkanlığına yeni atanan Tuğçe Sayan Kefeli ile Yönetim Kurulu üyesi Halis Sağlam’ı tebrik ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.
Her iki ilçe başkanı sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımda yapılan ziyarette Tosya siyasetinde Millet ittifakı olarak nasıl çalışmaları yapılması yönünde siyasi sohbetin ağırlıkta olduğu tebrik ziyareti başarı ve iyi dilek temennilerde bulunduklarını açıklamışlardı. Ziyaret sonunda  İYİ Parti İlçe Başkanı Erdem, “Misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederken Sayın Tuğçe Sayan Kefeli başkan ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde muvaffakiyetler dilerim” temennisinde bulunmuştu.

Fakat Millet İttifakında yaşanan son gelişmeler sonrasında İYİ parti ilçe başkanı tarafından CHP Tosya ilçe başkanına hayırlı olsun ziyaretinden öteye geçmemiş oldu.Siyasi kulislerde yaşanan gelişmeler sonrası her iki ilçe başkanının Tosya'da İlk ve Son kez yan yana geldikleri yönünde ortak görüş söylenmeye başlandı.

Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor

Ziyaret sonrası basına servis edilen fotograf bir anı olarak her iki ilçe başkanın arşivinde bir hatıra olarak yerini aldı.

Editör: TE Bilisim