İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Katar, İl Başkanı Faruk Ataşalar ve beraberindeki heyetle Kastamonu Organize Sanayi Bölgesinde temaslarda bulundu. Aynı gün içinde 11 fabrika ziyareti gerçekleştiren İYİ Parti heyeti, ardından Kuyudibi esnafı ve Kuzyakalı vatandaşlarla bir araya gelerek kararlı adımlarla iktidara yürüdüklerini belirtti.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan Ahmet Katar: ‘’Ben bir sanayiciyim. Bir sanayi tesisi kurmanın, fabrika temeli atmanın ve günümüz şartlarında bu tesisi işletmenin ne kadar zor olduğunu en iyi ben bilirim. Bu yüzden Kastamonu’ya yatırım yapan, Kastamonu’da istihdama katkı sağlayarak taş üstüne taş koyan herkes benim başımın üstündedir. Kastamonu milliyetçiliği bunu gerektirir. Biz yatırım yapanın önünü açacak, Kastamonu için üretene her türlü desteği sunacağız. Bunun için ortak akılla çalışma yürüteceğiz. Ben aynı zamanda 23 yılını Köy Hizmetlerinde çalışarak geçirmiş bir işçiyim. O yüzden alın terinin değerini, kaynağı, testereyi, tornayı, matkabı en iyi ben bilirim. Ben memleketimden oy isterken diyorum ki ben içinizden biriyim. Benim en büyük referansım bu. Her kesimin sorunlarını bilen, bunu konuşabilecek tek aday Ahmet Katar’dır.’’ dedi.

Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı

‘’Biz öncelikle sanayi için uygun altyapıyı oluşturacağız. Yollarımızı yapacağız, İnebolu limanını yapacağız. Organize sanayilerimizi genişleteceğiz. Hep söylüyorum şimdi büyük bir yatırımcı gelse ve dese ki bana 100 dönüm yer lazım. Fabrika yapacağım, 1000 kişi çalıştıracağım. Bu yatırımcıya verebilecek yerimiz yok. Önce bunu sağlamak zorundayız. Ardından yatırımcı bulmak için kolları sıvayacak ve herkesi Kastamonu’ya davet edeceğiz. Kastamonu’nun cazibesini anlatacağız. Birileri çıkmış diyor ki üçüncü sıradan seçilirsem Kastamonu’yu sanayi kenti yapacağım. Bu işler lafla olmuyor. Ben onlara diyorum ki 21 yıldır aklınız neredeydi?’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilisim