HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 Seçim döneminde Kastamonu’nun 20 ilçesinde çalışmalarına davam eden İYİ parti Milletvekili Ahmet Katar seçim irtibat bürosu açılışlarına da devam ediyor.

 28. Dönem İYİ Parti Kastamonu 1.sıra Milletvekili Adayı Ahmet Katar ve il ve Devrekani ilçe yöneticileri, partili üyelerinin katılımıyla İYİ Parti Devrekani Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirildi.

Seçim Bürosunun açılışı sonrası kısa bir konuşma yapan Ahmet Katar’’ Devrekani ilçemizde seçim irtibat büromuzun açılışı yaptık. Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.

TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP TOSYA'DA 31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ KAYIP

Milletimizin bitmeyen dertlerini dinledikçe bu yola çıkmakla ne kadar doğru bir karar verdiğimizi görüyorum. 21 yıllık iktidarlarının son perdesinde milletle dalga geçer gibi Kastamonu'ya dışarıdan hasta akını olacak diye vaat verenler, gelsinler Devrekani'de aylardır randevu alamayan köylü vatandaşı bir dinlesinler.

Kastamonu'yu sanayi kenti yapacaklarını söyleyenler, Devrekani Hayvancılık İhtisas OSB'nin akıbetini gelsinler Devrekani'ye anlatsınlar. Merak etmeyin söz verip yapamadığınız ne varsa biz yapacağız’’dedi.

Editör: TE Bilisim