HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı İbrahim Demir, İlçe Başkanı Serkan Kaya ve beraberindeki heyetle Tosya-İskilip-Kilkuyu Yaylacık ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaretler sonrası açıklama yapan İbrahim Demir : ‘14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Kastamonu merkez, İlçelerimiz ve köylerimizde vatandaşlarımızı, esnafımızı ziyaret ediyor ve projelerimizi anlatarak  desteklerini bekliyoruz.

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı İbrahim Demir seçim çalışması için bugün Tosya’da faaliyet gösteren İskilip-Kilkuyu Yaylacık ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneğini gitti. Dernek yöneticileri ve üyeleri tarafından kalabalık bir heyetle karşılanan İbrahim Demir Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Demir, Milletvekili seçimlerinde partisine destek istedi.

Yerel Seçim Zaferini Mazbatasını Alarak Taçlandırdı Yerel Seçim Zaferini Mazbatasını Alarak Taçlandırdı

Yeniden Refah Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı İbrahim Demir yaptığı açıklamada; “İskilip-Kilkuyu Yaylacık ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Derneğinde bizleri misafir eden bizleri karşılayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Ziyaret öncesi katıldığım birçok programda ve ziyaretlerde 15 Mayıs seçimlerinde halkımızın teveccühü ile Milletvekili seçilerek meclise gidersem önceliğim Tosya-Kastamonu ve Tosya İskilip yolu olacak. Her iki yol yıllardır siyasilerin gündeminde fakat bir türlü gerçekleşmeyerek proje aşamasında kaldı. Fakat Yeniden Refah Partisinin Kastamonu 1.sıra milletvekili adayı olan bu kardeşiniz size bu konuda söz veriyor ve her iki yolun proje aşamasından çıkıp yapım aşamasına geçmesi için mücadele edeceğimin sözünü veriyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilisim