HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Yeniden Refah Partisi Kastamonu 1.sıra Milletvekili Adayı İbrahim Demir bu akşam Kastamonu366 web sitesinin canlı yayınında Tosya ilçesinde bir siyasi parti ilçe başkanının seçim çalışmalarında yapmış olduğu kirli siyaseti ve algı oluşturma çalışmasını ifşa etti.

TV366 Seçim Özel programında İrfan Şalcı’nın konuğu olan Milletvekili adayı İbrahim Demir 14 Mayıs Milletvekilliği seçimleri öncesinde projeleri ve seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Önemli Açıklamalar İbrahim Demir'den Seçim Sonrası Önemli Açıklamalar

Gelen bir soru üzerine Milletvekili adayı İbrahim Demir’’ Son günlerde Tosya ilçesinde Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti ilçe başkanı seçim çalışmalarında ve sosyal medya üzerinden trol hesaplardan ‘’işte Yeniden Refah Partisine ve İbrahim Demir’e verilen oylar boşa gider. Ancak Millet ittifakına CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’ya gider’’ yönünde algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ben bunu sayın ilçe başkanına hiç yakıştırmıyorum. Böyle boş işlerle uğraşmasın. Benim ona tavsiyem bizler nasıl Cumhurbaşkanımıza 1 oy fazla kazandırma mücadelesi yapıyor isek kendisi Tosya’da değil gitsin Kastamonu’da CHP’nin oy havuzu olan yerlerinde Cumhurbaşkanımıza 1 fazla oy kazandırmaya çalışsın.22 Yıldır Tosyalı bir adayı milletvekili adayı yapamadınız şimdi kendi başarısızlığınızı kapatmak için Tosyalı seçmenin iradesine algı yapmaya çalışmayın. Sizler yakışmıyor ve boş işlerle uğraşıyorsunuz’’ dedi.

Editör: TE Bilisim