İyi parti de siyasete Aralık 2018 de Belediye başkanlığı adaylığımla başladım. Aday olduğumda Tosyada parti Teşkilatı yoktu. Parti binası, teşkilat olusturulması,  meclis üyeliklerine insanları ikna etmek gibi sıkıntılarla uğraşmaktan seçime bir ay kala sahaya inebildik. Seçimi kazanamasakta, İyi partinin Tosyada bir alt yapı oluşturması ve Tosyadaki iki başlı siyasete yeni bir soluk getirdigimiz için sevinçliyim.

Seçimden sonra, yeni yapılan yönetim, listesinde arkadaşlar bulunmamı istedi. Eylül ayında ilçe başkanımızın  istifa etmesiyle birlikte yönetim kurulunun karari, Genel merkezin oluruyla 28 ekim 2021 de ilçe başkanlığına getirildim. Kasım ayından bu tarafa üye sayısını  iki katından  fazlaya çıkararak, Kastamonu da en fazla üye yapan ilçe başkanı oldum.

İşlerimin Ankarada olmasına rağmen, tüm davetlere, protokollere, temsillere katıldım. Maddi, manevi partimin her ihtiyacına karşılık vermeye çalıştım. Mart ayında atanan İl başkanımızın isteği, Genel merkezin olurlarıyla 9 aydır yaptığım görevimden alındım.

Görevden alındığım için partime küskün değilim. Bundan sonrada İyi parti için partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Saygılarımla, her şey İyi olacak.

Editör: TE Bilisim