MHP TOSYA İLÇE BAŞKANIIĞI BASIN AÇIKLMASI MHP TOSYA İLÇE BAŞKANIIĞI BASIN AÇIKLMASI

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kaldı. Tüm ülke genelinde Cumhur İttifakı ve Millet ittifakını oluşturan partilerin il veya ilçe başkanları bir araya gelerek seçimlerde izlenecek çalışmaları istişare ediyor.

Millet İttifakını oluşturan CHP Tosya İlçe Başkanı Tuğçe Kefeli, İYİ Parti Tosya İlçe Başkanı Mehmet Kaan Erdem ve Saadet Partisi ilçe başkanı Mehmet Torun ve yönetimleri İYİ Parti Tosya ilçe başkanlığında bir araya gelerek önümüzdeki seçim sürecinin önemini ve istişare toplantısını yaptılar.

Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti Tosya ilçe Teşkilatı ve MHP Tosya ilçe teşkilatı ile Yeniden Refah Partisi ilçe teşkilatı seçimlere kısa bir zaman kaldığı bu günlerde bir ara-ya gelmekten nerede ise kaçınır oldular.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılma kararı almasının ardından Cumhur İttifakını oluşturan diğer partiler ülke genelinde Yeniden Refah Partisine ziyaret ederken Tosya’da farklı bir yol izleniyor.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi Katılım kararı açıklanmasına kısa bir süre kala da sosyal medya hesabından Yeniden Refah Partisine sitemkâr dolu paylaşımlarda bulunması ve katılım kararının açıklanması sonrasında ise sessizliğe bürünmesi acaba Tosya’da Cumhur İttifakı Partilerin bir araya gelmesinde ki en büyük engel mi?

Cumhur İttifakını oluşturan başta AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Suat Bazlamaçcı ile Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Serkan Kaya’nın bir an önce algıların ve söylentilerin önüne geçmek adına seçmene birlik mesajı vermek için Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanını ve yönetimini parti binasında ziyaret ederek istişarelerde bulunup basın önünde birliktelik fotoğrafı vermelidir.

Editör: TE Bilisim