HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde geçtiğimiz günlerde Siyasi Partiler Milletvekili Aday listelerini açıkladı.

CHP Kastamonu Milletvekili 1.sıra Adayı Hasan Baltacı seçim çalışmalarının startını Tosya’dan verdi. Hasan Baltacı gün içerisinde Oto Sanayi esnafını ve Organize Sanayi bölgesinde fabrikaları ziyaret etti. Öğleden sonra ise Hasan Baltacı ve CHP Tosya ilçe Başkanı Tuğçe Kefeli Tosya Sebze pazarını ziyaret ederek esnafla ve Vatandaşlarla sohbet etti.

Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı Erkan Yütük'ten Bahçelievler Mahallesi'ne Ramazan Yardımı

Milletvekili Hasan Baltacı www.tosyahaberleri.com haber sitemize yaptığı özel açıklamada ‘’ Seçim kampayımıza Tosya’dan başladık. Tosya’yı seviyoruz. Tosya her seçim döneminde milletvekili listelerine bakıyor ve bir Tosyalı aday arıyor. Ben 2018 yılında seçim çalışmalarımda eğer seçilir isem parlamentoda Tosya’yı temsil edeceğimi söylemiştim.5 yıl boyunca bu görevi yaptık. Şimdi doğrumu yaptık yanlış mı yaptık Tosyalılar takdir etsin. İnşallah doğru yapmışızdır.14 Mayıs seçimlerinde Tosyalılardan bu defa iktidarda Tosya’ya hizmet etmek istiyoruz. Bize yetki verirseniz Tosya’nın masa üstündeki bütün sorunlarına çözüm bulacağız’’ dedi.

Editör: TE Bilisim