Sedat Ağacıkoğlu -İHA-Tosya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Milletvekili Hasan Baltacı ile birlikte Tosya’ya gerçekleştirdikleri ziyarette Tosya’da Milliyetçi Hareket Partsi ve AK Partili seçmeni ile kavgalı değil onları kazanmak için barışmak gerektiğini söylediler.

Tosya CHP İlçe binasında partililerle yapılan istişare toplantısında 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi yol haritası çizildi.Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin yaptığı konuşmada CHP lilere'' Arkadaşlar MHP ve AK Partili seçmenleri suçlayıcı ifadelerden kaçınmalıyız. Yaşadığımız sıkıntıların nedeni onlar değil.Sert ifadeler ile onları ötekileştirirsek Parti yöneticilerinin tuzağına düşeriz.Bizler MHP li seçmenle kuçaklaşmalıyız''dedi.

Bir Partilinin '' Tosya'da her doğan çocuk Ülkücü doğuyor.daha sonra ya AK Partili oluyor yada başka partili.Bizler yıllarca bu Ülkücülerle mücadele ettik.Şimdi onları kazanmak için ne söylemeleiyiz ve ya nasıl bir slogan bulmalıyız?''dedi.

Tosya İHA Muhabiri Sedat Ağacıkoğlu'nun CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'ya '' 31 Mart Yerel Seçimlerde Tosya Belediye Başkanlığı için Aday ismi ne zaman açıklanacak ve İYİ Parti ile bir ittifak çalışmanız olacakmı? sorusuna Milletvekili Hazan Baltacı '' Şu an için CHP Tosya Belediye Başkanı Adayı çalışmalarımız devam ediyor.Zaten süremiz daha var. İYİ Parti ilede ortak aday konusunda istişarelerimiz devam ediyor''dedi.

Editör: TE Bilisim