HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu'nun Tosya ilçesi Belediye Başkanı Kazım Şahin son günlerde Sosyal Medya üzerinden şahsına ve Belediye hizmetlerine çamur atan kişilere karşı çok sert açıklamalarda bulundu.

 “ARTIK SABRIMIZ TAŞIYOR. ADAM GİBİ ÇIKIN KARŞIMIZA”

Başkan Kazım Şahin Muhtarlar toplantısında yaptığı açıklamada bazı kişi veya kişilerin Facebook ve Facebook grupların üzerinden açtıkları hesaplarla yapılan yazışmalara sert çıkarak ‘’Siz Kimsiniz de beni istifaya davet ediyorsunuz’’ dedi

“Son günlerde kim olduğu belli olamayan birileri Tosya dışından dışardan sürekli Tosya’yı kaşıyor ve karıştırıyor. Çamur atıyor, iftira atıyor, hak arıyorlarmış sözde. Tosya’dan birileri onlara gaz veriyor. Belediye başkanını istifaya davet ediyor. Siz kimsiniz başkanı istifaya davet edecek ve siz kimsiniz, bu gücü nerden alıyorsunuz. Belediye başkanı 12.500 oy almış vatandaşların oylarıyla bu makama gelmiş bir insan. Bu ülkede bakanlığı var, hukuku var, müfettişi var, sayış tayı var, danış tayı var, iç işleri bakanlığı var. Sen kimsin bu gücü nerden alıyorsunuz.

Belediye başkanlığı bizim olmazsa olmazımız değil ama hayatımızı ortaya koymuş hizmet etmeye çalışıyoruz. Öyle itin, köpeğin lafı ile hadi bakalım deyip algı operasyonuna teslim olacak bir halimiz yok. Herkes işine baksın bunun hesabı da sorulacak.

Bunlara gerek yok eğer bu şehirde hizmet etmek istiyorsan. Siyaset yaparsın, başkanlığa aday olursun, muhtarlık yaparsın ama adam gibi geleceksin, adam gibi mücadeleni vereceksin.

  (SDA-

Editör: TE Bilisim