SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçe Belediyesi her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında ilk iftarı Mahalle Muhtarları ve STK Temsilcilerine verdi.

Doğramacı Otel restoran bölümünde verilen iftar yemeğine Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, AK Parti Milletvekili ve adayı Murat Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Tarık Ziya Çağılcı, geçmiş dönem MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Siyasi Parti İlçe başkanları, Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri katıldı.

Belediye Başkanı Kazım Şahin misafirleri karşılayarak hoş geldiniz dedi. İftar programı boyunca misafirleri ile tek tek ilgilenen Başkan Kazım Şahin katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İftar sonrası Başkan Kazım Şahin Milletvekili adaylarını kısaca tanıtarak önce Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Tarık Ziya Çağılcı’ya söz verdi.

MHP Adayı Tarık Ziya Çağılcı konuşmasında’’ Bildiğiniz gibi 24 Haziran seçimleri Türk Milletinin Cumhur İttifakı ile birlikte Beka meselesine gelmiş Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini ortaya çıkaracaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizlerde yaklaşık 15 gündür ilimizin çeşitli bölgelerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bende Tosyalı bir evladınız olarak MHP Kastamonu Milletvekili adayıyım. Sizlerin desteğini almak için Tosya’mızda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah sizlerin desteği ile Türk Milliyetçilerinin Parlamentoda güçlü bir şekilde temsilini sağlayacağız’’ dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ‘’ Ülkemiz seçimlere kısa bir süre kala iç ve dış mihrakların hedefi durumuna gelmiş durumda. Bu şer odakları 24 Haziran seçimlerinde Cumhur ittifakını yıkmak için ellerinden geleni yapıyor. Bizler bunlara karşı daha uyanık ve dirençli olmalıyız. 24 Haziran seçimleri sonrası milletimiz bizlere Parlamentoda bir daha görev verir mi bu sizlerin takdiri. Ben de sizlerden 24 Haziran seçimleri öncesi bu göreve talip olduğumu ve sizlerden oy istediğimi ifade etmek isterim’’ dedi.   

İftar Programı sonrası her iki aday bir araya gelerek el sıkışıp 24 Haziran seçimleri öncesinde Cumhur İttifakının çatısı altında şer güçlere karşı birlikte hareket etmek için karar aldı.

Editör: TE Bilisim