AK Parti parti binasında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ve AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,Kuruluşundan bugüne kadar AK Partiye gönül veren hizmet eden herkese çok teşekkür  ederek başladığı konuşmasında,’’ AK Parti, siyasî bakımdan Türkiye'nin ve dünyanın en başarılı partisi olmuştur. Girdiği ilk genel seçimde, 3 Kasım 2002 tarihinde yüzde 34.3 oy alarak tek başına iktidara gelmiş; 22 Temmuz 2007 seçimlerinde yüzde 46.6 oyuyla âdeta patlama yapmış ve 12 Haziran 2011'de yapılan son genel seçimlerde yüzde 50 oy alıp 9 yılda güçlenerek ve yükselerek devam eden iktidarıyla bir başarı rekortmeni olmuştur. Bir iktidar partisi, ilk defa oy oranını artırarak üçüncü defa halktan yetki alıyor. Cumhuriyet döneminde böyle bir başarı daha önce hiç görülmedi. Seçmen, Türkiye’yi dev bir şantiyeye çeviren hizmetleri, sağlık ve ulaşım alanındaki büyük değişimi ödüllendirdi’’diye konuştu.

Küçükmorkoç,’’ AK Parti'nin parlak siyasî başarısının sırrı, sadece geniş halk kitlelerinin gönlünü kazanmayı bilmesi değildir. Seçmenle kurduğu sevgi bağının arkasında, halkın beklentilerine uygun şekilde gerçekleştirdiği reform mahiyetindeki icraatının ve bunun neticesinde meydana gelen değişimin rolü vardır. Dünyanın  yükselen  yıldızı olarak her geçen gün büyüyen ve gelişen Türkiye ile paralel olarak ilçemizde de  çok büyük gelişmeler ve değişimler oldu.  İlçemizin gelişip kalkınması ve vatandaşlarımızın daha modern yaşam alanlarında yaşamlarını idame ettirebilmeleri için,AK Parti Tosya İlçe teşkilatı olarak yaptığımız başarılı çalışmaları,İnşallah bundan sonrada devam ettireceğiz ve vatandaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.’’dedi.

Açılış konuşmasının ardından toplantının ana gündem maddesi olan, yönetimde yer alan üyelerin görev dağılımına geçildi.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç’un başkanlığında toplanan AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı’nın aldığı karara göre;

Metin Ekşi   (Siyasi ve Hukuk İşleri Bşk.)

Hasan Örü (Teşkilat İşleri Bşk.)

Ali Sütcü (Seçim İşleri Bşk.)

Hüseyin Cömert ( Tanıtım ve Medya Bşk.)

Mustafa İnan (Dış İlişkiler Bşk.)

Fatih Doğramacı ( Sosya İşler Bşk.)

Sait Tek (Yerel Yönetimler Bşk)

Veysel Kartal ( Ekonomi İşleri Bşk)

Hilmi Suat Vanlı ( Halkla İlişkiler Bşk.)

Hüseyin Gülabacı (Mali ve İdari İşler Bşk.)

Halil Tiftikçioğlu( AR-GE Bşk.)

Mehmet Gülbeyaz ( Genel Sekreter)

Editör: TE Bilisim