HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı göreve gelişinin 1. Yıl dönümü nedeniyle ilçe binasında bir değerlendirme toplantısı düzenleyerek, 1. yıl pastası kesti. AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, '1 yılı doldurmuş olmanın sevinci ve gururu ile buradayız' dedi.

Toplantıya tüm Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı ve partililer katıldı. AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci bu 1 yıllık süreçte teşkilat olarak yaptıkları çalışmaları anlatıp, gelecekte yapacak oldukları çalışmalardan da bilgiler verdi. Birlikte yürüdüğü yol arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Hasan Mete Dikişci, 1. Yıl dönümü pastasıyla ve teşekkür konuşmasıyla kapanış yaptı.

AK Parti Tosya ilçe Başkanı Hasan Mete Dikişci konuşmasında ‘’ Ak Partimizin çatısı altında bir yılımızı tamamladık. Tosya' ya, Kastamonu' ya, Türkiye' ye hizmet yolunda nice yıllara birlikte girmek en büyük dileğim.

Bu göreve bizi layık görerek, bize çalışmalarımızda destek veren başta il yönetimimiz ve il başkanımız Doğan Ünlü' ye, Millet Vekillerimiz Metin Çelik ve Hakkı Köylü' ye, Genel merkezimize ve Reisimiz, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönetimim adına teşekkür ederim.

TOSYA KÖY MUHTARLARI LİSTESİ AÇIKLANDI TOSYA KÖY MUHTARLARI LİSTESİ AÇIKLANDI

Bugünü unutmayıp, böyle güzel bir organizasyon yapan yönetimim, belediye ve il genel meclisi üyelerim, Kadın kolları başkanım Sevgi Cınbar ve yönetimi, Gençlik kolları başkanım Murat Musa oğlu ve yönetimine teşekkür ederim.

2023 yolunda İşimizin zamanımızdan daha çok olduğunu biliyor ve bu düstür üzere çalışıyoruz. Bu yolda çalmadık kapı bırakmayacağız inşallah’’dedi.

Editör: TE Bilisim