AK Parti İlçe Başkanı tepki gösterdi: "Bu liste bizi üzdü"
AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Genel Merkez tarafından açıklanan Kastamonu Milletvekilliği listesinde Tosyalı bir adayın olmaması ilçe başkanı olarak kendisini ve Tosya ilçe Teşkilatını üzdüğünü ifade ederek Milletvekili adaylarına başarılar diledi.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi paylaşımında açıklanan Milletvekilliği sıralamasından teşkilat olarak kimsenin suçu olmadığını kişisel olarak tek hatalı kendisinin olduğunu ifade etti.

Madde madde yaptığı basın açıklamasının 2.maddesinde İlçe Başkanı 1.5 yıllık başkanlığı döneminde Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan 2022 ve 2023 yılı Devlet Yatırım Projelerinde kendisinin ve teşkilatının çok büyük çalışmaları olduğuna yer verdi.

Yapılan Devlet yatırımları Cumhurbaşkanlığı tarafından projelendirilirken Tosya'nın Milletvekili olmadığını ilçe başkanı ve teşkilat olarak kendi çalışmalarının bir sonucu olduğunu ortaya koydu.Bundan sonradan Tosyalı bir vekilin olması nın çok önemli olmadığını kendisinin ve teşkilatın yatırımların kazandırılması yönünde yeterli tecrübeye sahip olduğunu ifade etti.

Tosyalı vatandaşların kendisine güvenmesini isteyerek.Taşköprü'den milletvekili adayının olmasının kıyaslama yapılmaması gerektiğini Taşköprülü vekil olunca Taşköprünün kaldırımları altından yapılmıyor onların kaldırımlarıda Betondan döşeniyor dedi.

İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama! İbrahim Demir'den 2029 Seçimleri Hakkında Şok Açıklama!

Editör: TE Bilisim