Ak Parti 4. Olağan Tosya İlçe Gençlik Kolları Kongresi 18 Ocak 2015 Pazar Günü Belediye Düğün Salonunda yapılacak. Ana Kademe İlçe Kongresinin ardından Gençlik Kolları Başkan Adayını belirlemek üzere Mevcut Başkan Sinan ZEYBEK ve İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Sadık BÜYÜK Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Davet edildiler. Yapılan Mülakatın ardından Gençlik Kolları Kongresinde Mevcut Gençlik Kolları Başkanı Sinan ZEYBEK’in Tekrar Aday olmasına ve  Ak Parti Gençlik Kolları Genel Merkezinin onayı ile Sinan ZEYBEK başkanlığında tek liste halinde gidilmesine karar verilmiştir.


350 Delegenin Oy Kullanacağı Kongreye Genel merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı Burak GÜNGÖR, İl  Gençlik Kolları Başkanı Niyazi KESKİN ve Tosya İlçe Başkanı Metin EKŞİ ve Yönetim Kurulu üyeleri ile İlçe Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri ile ÜNİAK Ve AKLİSELİM Platformu üyeleri ile Partililerin katılması bekleniyor.

Kongrede 20 Asil ve 20 Yedek Gençlik Kolları Yönetim Üyesi seçimi ile 84 İl Gençlik Kolları Kongresi Delegesi seçilecektir.

Editör: TE Bilisim