HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

TOSYA'DA RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI TOSYA'DA RAMAZAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları ve Köy Muhtarları toplanışın da yaptığı Meydan Okuma konuşması ile damga vurdu.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil yaptığı konuşmada Millet İttifakına ve Milletvekili adaylarına meydan okuyarak ‘’ 14 Mayıs Seçimlerinde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi için gece gündüz çalışacağını ve bu uğurda Belediye Başkanlığımın kaybedilmesine bile mal olsa bir adım geri atmayacağım’’dedi.

 Başkan Kavaklıgil konuşmasına şöyle devam etti. 14 Mayıs seçimleri şahsıma göre Cumhuriyet Tarihi’nin en önemli seçimi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Libya’da, Irak’ta, Suriye’de, Azerbaycan’da, Karabağ’ı alıyorsunuz. Akdeniz’de, Karadeniz’de doğalgaz arıyorsunuz, İHA’larınızı, SİHA’larınızı, Kızılelmalarınızı üretmişsiniz. Savaş gemilerini denize indiriyorsunuz. Terörü bitirme noktasına gelmişsiniz. Ve en önemlisi milli ve yerli bir devlet yapılanması için 14 Mayıs 2023 seçimleri çok ehemmiyet arz ediyor. Burada siz değerli muhtarlarımıza da çok büyük işler düşüyor. Elimizi vicdanımıza koyacağız. Şapkamızı önümüze atacağız. Bu gerçeklerin soğanı ve patatese değişilmemesini hep birlikte ispat edeceğiz.

Belediye Başkanlığımı kaybedeceğimi bilsem dahi bu davadan dönmem

Sayın Muhtarlarım buradan Millet İttifakına sesleniyorum üzerine basarak söylüyorum, belediye başkanlığını kaybedeceğimi bilsem dahi, 2023 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımızın kazanması için gece gündüz mücadele edeceğiz. Bunu belediye başkanı olarak değil, bu memleketin geleceğine yön verecek bir genç olarak söylüyorum. Torunlarınızın, evlatlarınızın geleceğine sahip çıkmak zorundasınız.  Sayın Cumhurbaşkanımıza Tosya’dan bugüne kadar görülmemiş bir desteği hep birlikte vereceğiz, Allah’ın izniyle bundan hiçbir şüphe yok.

Editör: TE Bilisim