HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine 2 gün gibi kısa süre kaldığı bu günlerde seçimlerin arifesinde Tosya AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ parti ilçe başkanları bir restoranda bir araya gelerek pazar günü yapılacak Milletvekilliği seçimlerini değerlendirdiler.

AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, MHP Tosya ilçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, CHP Tosya İlçe Başkanı Tuğçe Kefeli ve İYİ Parti Tosya ilçe başkanı Mehmet Kaan Erdem’in katıldığı toplantıda seçim günü yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişi yaparak sandık görevlileri ve seçim güvenliği konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

İbrahim Demir, Pazartesi Günü Tosya Halkını Mitinge Davet Ediyor İbrahim Demir, Pazartesi Günü Tosya Halkını Mitinge Davet Ediyor

Siyasi parti ilçe başkanını aynı masada gören vatandaşlar birlik ve beraberliğin göstergesi olan bu kareden dolayı ilçe başkanlarına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dört siyasi parti ilçe başkanın katıldığı toplantı sonrası siyasi kulislerde çeşitli söylentiler konuşulmaya başlandı.

Siyasi kulislerde konuşulan ve yüksek sesle seslendirilen iddia toplantıya katılan dört ilçe teşkilatının Milletvekili listelerinde Tosyalı bir adayın olmaması ve Tosya’da oluşan kamuoyu baskılarını da göze alarak Tosya’nın 40 yıllık Milletvekili özlemine son verilmesi yönünde nasıl bir karar alınabileceği yönünde istişare ettikleri iddiası siyasi kulislerde bomba etkisi yaptı.

Toplantıda Millet İttifakının iki bileşeni CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları yer alırken Cumhur İttifakının İlçedeki önemli bileşeni Yeniden Refah Partisi ilçe başkanının olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim