Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize 13 Uzman tabip ve 4 Tabip olmak üzere toplam 17 doktor atanmak üzere kadro açılmasına karar verildi.


Açıklama Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’ten geldi.

Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimize 13 Uzman tabip ve 4 Tabip olmak üzere toplam 17 doktor atanmak üzere kadro açılmasına karar verildi. Atanacak doktorlar 27 Aralık’da çekilecek kura ile belirlenecektir. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’ya ve bakanlık yetkililerine teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.
▪️ Kastamonu Eğitim Araştırma Hastanemize, 1 Tıbbı Onkoloji Uzmanı, 1 Radyoloji Uzmanı, 1 Yoğun Bakım Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, 1 Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 1 Anestezi Uzmanı, 1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Üroloji Uzmanı
▪️ Taşköprü Devlet Hastanemize 2 Tabip
▪️Tosya Devlet Hastanemize 1 Acil Tıp Uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı
▪️Cide Devlet Hastanemize 1 Anestezi Uzmanı, 2 Tabip
▪️Araç Devlet Hastanemize 1 Aile Hekimi
▪️ İnebolu Devlet Hastanemize 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

B SINIFI OLAN TOSYA VE BOYABAT HASTANELERİ ARASINDA NE FARK VAR B SINIFI OLAN TOSYA VE BOYABAT HASTANELERİ ARASINDA NE FARK VAR

Kastamonu Milletvekili Metin Çelik'in yaptığı açıklama sonrasında Tosya'da sosyal medya üzerinden siyaset yapan bir kesim yine biz yaptık,biz daha önce ziyaret etmiştik sonrasında doktor ataması yapıldı gibi paylaşımlarda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Editör: TE Bilisim