Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 59. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerine 8 uzman ile 18 pratisyen doktor ataması yapacak.

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda 31 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek olan kura çekimi sonrası görev yerleri belirlenen adaylar atandıkları hastanelerde 1 ay içersinde işbaşı yapacak.

Kastamonu’ya yapılan atamalara göre, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine 2 tane Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Kardiyoloji Uzmanı, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile Tıbbi Biyokimya, Tosya Devlet Hastanesine de Radyoloji ile Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı atayacak.

Ayrıca Sağlık Bakanlığı, Abana Devlet Hastanesine 1, Azdavay Devlet Hastanesine 1, Bozkurt Devlet Hastanesine 2, Cide Devlet Hastanesine 2, Daday Devlet Hastanesine 2, Devrekani Devlet Hastanesine 1, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine 7 ve İnebolu Devlet Hastanesine de 2 pratisyen hekim ataması gerçekleştirecek.

Editör: TE Bilisim