HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 25-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 23.Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali öncesi Ankara’ya çıkartma yapan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ makamında ziyaret ederek festival davetiyesi vererek etkinliğe davet etti.

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli yaptığı değerlendirmede ‘’ 23. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivali öncesi belediye başkanımız nezdinde tüm Tosya halkına sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Tosya’yı ve başkanımızın çalışmalarını yakında takip ediyorum. Program dahilinde fırsatımız olur ise Tosya’ya gelerek davete icabet etmek isteriz’’dedi.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil parti genel merkezinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Semih Yalçın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Yaşar Yıldırım, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Sn. Ruhi Ersoy, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn. Sadir Durmaz’ı ziyaret ederek 23.Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivaline davet etti.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Büyükacar ile birlikte Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı’yı makamında ziyaret ederek 23. Uluslararası Tosya Kültür ve Pirinç Festivaline davet etti.

Editör: TE Bilisim